html templates

TOEBEHOREN

Mobirise

4ADOGZ.BE

4ADOGZ werd geboren in 2007, een beetje als gevolg van een uit de hand gelopen leuke hobby, namelijk de hondensport. Na vele jaren heel actief geweest te zijn als wedstrijdspeler gehoorzaamheid en agility (nationaal en internationaal), kwam de vraag om het Favoriet Agility Equipment te verdelen in België. Vrij snel kwam het gamma van Versele Laga erbij, daar we merkten dat er nood was aan persoonlijke service en advies op maat, ook op het gebied van dierenvoeding.

Om mij hier meer en meer in te verdiepen, heb ik, Niko De Smet, verschillende cursussen gevolgd (Hondenvoedingsconsulent, Hondenvoedingsdeskundige, Fokkerscursus (KKUSH, Kynodog, VIVES), EHBO bij honden, Huid- en Vachtproblemen bij honden, enz….), waarmee ik graag met raad en daad mijn klanten het zo juist mogelijke advies tracht te geven.

Doordat de hondensport ook blijft evolueren en de hondensportliefhebbers meer en meer opteren voor kwalitatief en veilig materiaal, hebben we nu ook het K9-Evo trainingsmateriaal in ons gamma, wat prijs kwaliteit heel goed ligt op de Belgische markt.

Met deze 3 betrouwbare partners waarmee we heel nauw samenwerken, kunnen we onze klanten (fokkers, honden(sport)liefhebbers en alle andere dierenliefhebbers) al een flink stuk vooruithelpen in het welzijn van hun dieren.

Onze service gaat van levering aan huis tot advies op maat van je dier, we zijn 7 / 7 bereikbaar per mail en quasi iedere dag ook vlot telefonisch bereikbaar.

Qua hondenvoeding en het K9-Evo trainingsmateriaal hebben we speciale voorwaarden voor fokkers en hondenscholen, maar ook voor grootverbruikers (stuur ons hierover gerust een mailtje op info@4ADOGZ.be).

Er wordt aan huis geleverd in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Brabant en Henegouwen.

Mobirise

WOOZI.BE

Woozi is onstaan vanuit mijn passie voor dieren en vanuit mijn ervaring als onder andere huisdierenfotografe, commercieel afgevaardigde voor honden- en kattenvoeding en hondeninstructeur.  Daarnaast volgde ik tal van opleidingen omtrent gedrag en verzorging van huisdieren.  Kortom, mijn leven zit vol Woozi !

Woozidierenwinkel.be gaat voor u steeds op zoek naar innovatieve, trendy en design producten voor uw huisdier !

Woozi is een samenvoeging van woef, poezen, miauw en heeft als woord een knuffelgehalte.

Woozi heeft een testpanel om uw hondenproducten uit te testen: Bruce en Lisa, Lovely en Bently, Eve en Faye, Jack en Gill, Bonnie en Clyde. De artikels voor katten worden gecontroleerd door Frig, Ronja, Happy en Tibo en onze dwergkonijnen Harry en Dora nemen de afdeling knaagdieren onder de loep! Onze roedel wordt vertroeteld door hun baasjes Karine, Marc, Alessia en Kaat.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven

Rashondenonline.be is goedgekeurd door de dienst Dierenwelzijn van de Vlaamse overheid als gespecialiseerde website.

Bezoek hier de website van de Dienst Dierenwelzijn
Bezoek hier de website Huisdierinfo

© Smart Site Solutions - Rashondenonline.be / Dogsonline.be 2018 - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie Policy